Webinar: Nordiske aktier - få mulighed for bedre afkast end resten af verden

På vores næste webinar kan du møde I&T’s erfarne aktieteam og høre om, hvordan vi gennem mange år har slået markedet med et nordisk investeringsfokus. Webinaret indeholder:

Webinaret går live:

Onsdag den 27. januar kl. 9:00

Efter indlægget vil der blive besvaret spørgsmål. Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs, men hvis du allerede nu har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at sende dem på forhånd – enten via tilmeldingssiden, eller direkte til Kommunikations- og Marketingchef, Anne Anker, på [email protected].

Tilmelding sker via den orange knap. Vi optager webinaret, så hvis du ikke har mulighed for at deltage live, men gerne vil høre pointerne, skal du blot tilmelde dig – så sender vi automatisk optagelsen til dig efterfølgende. Når du tilmelder dig, giver du os samtidig lov til at ringe eller skrive til dig som opfølgning på webinaret.

 

World Economic Forum har fastslået, at de nordiske lande foreløbig har klaret sig bedre gennem corona-krisen end resten af verden*. Det er positivt for de nordiske aktier – både på kort og lang sigt – og bekræfter I&T’s mangeårige nordiske investeringsfokus.

 

Disclaimer

Bemærk: Ovenstående er ikke en anbefaling om køb eller salg af værdipapirer. Vores investeringsanvarlige bekræfter, at holdningerne i webinaret vil afspejle deres personlige synspunkter. I I&T har vi ingen interesse i at omsætte værdipapirer, og vi har udarbejdet interne regler for at forebygge og undgå interessekonflikter ved investering i evt. nævnte selskaber. Der kan være medarbejdere i I&T, der har dispositioner i de værdipapirer, der nævnes i webinaret. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer her og vores politik for behandling af personoplysninger her.