Ansøg job hos I&T

Benyt formularen på denne side for at sende en jobansøgning til os.

Ansøgning sendt!


CV/Ansøgning – vedhæftede filer:

Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster i forbindelse med ansøgningen. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger igennem rekrutteringssystemet, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm.

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
at oplysningerne som du har indtastet er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning
at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger

Dette afkrydsningsfelt skal markeres, før der kan fortsættes!


Fejl! Der opstod en ukendt fejl - venligst kontakt os vedr. din ansøgning på anden vis. Se vores kontaktoplysninger i fanen Kontakt.