Stillingsopslag: Assisterende analytiker til investeringsgruppen

Som assisterende analytiker i investeringsgruppen får du et alsidigt og lærerigt job, hvor du kommer i berøring med en bred vifte af finansielt relaterede opgaver og problemstillinger. Du vil få mulighed for at samarbejde tæt med dygtige kolleger, der har mange års erfaring inden for den finansielle verden. Stillingen giver samtidig et stort ansvar, og du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for investering og kommunikation.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
• Analysere, kommunikere og formidle investeringsgruppens resultater og budskaber til interne og eksterne interessenter.
• Bidrage med input til investeringsprocessen, fx via udførelse af industri-og virksomhedsanalyse.
• Udarbejde input til aktivallokering med udgangspunkt i makroøkonomiske analyser.
• Udvikle, opdatere og vedligeholde interne afrapporteringsløsninger.
• Samarbejde på tværs af virksomheden for at optimere den interne vidensdeling.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være ca. 15 timer ugentligt. Vi forventer, at du er minimum én hel dag om ugen på hovedkontoret i Silkeborg, hvor investeringsgruppen sidder, mens kontoret i Aarhus ligeledes kan bruges som supplement. Arbejdstiden er naturligvis fleksibel, også omkring dine eksamensperioder, så du kan passe studierne ved siden af jobbet.

Din profil
Vi forestiller os, at du:
• Er i gang med sidste år af din bachelor eller er første-års kandidatstuderende på en relevant faglig uddannelse (Cand.oecon, Cand.merc el. lign) på universitetet.
• Er nysgerrig på de finansielle markeder og er i stand til at simplificere formidlingen af komplekse budskaber.
• Har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel og PowerPoint.
• Er en holdspiller og bidrager positivt til samarbejdet med kolleger.
• Udviser selvstændighed, kvalitetsbevidsthed og drive i de opgaver, du bliver stillet.

Den rette profil skal kunne håndtere frihed under ansvar i en agil virksomhed, hvor vi hver dag søger at løfte barren til glæde og gavn for vores kunder. Vi vil give dig et stort ansvar men vil samtidig yde god faglig støtte, så din læringskurve bliver så stejl som muligt.

Virksomheden
Investering & Tryghed er et af Danmarks største bankuafhængige fondsmæglerselskaber. Vi tilbyder formueforvaltning og investeringsrådgivning for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer. Investering & Tryghed har stærke kompetencer inden for investering i både aktier og obligationer, danske såvel som udenlandske. Du kan finde flere informationer om os på vores hjemmeside: www.i-t.dk.

Mere information og ansøgning
Søg stillingen via dette link, hvor du sammen med din ansøgning og CV bedes vedlægge dine foreløbige eksamensresultater. Ansøgningsfristen er 30. maj 2023, og ansøgninger behandles løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vil du høre mere om jobbet, før du søger, kan du kontakte Investeringschef, Thomas Fromm, på 96 27 15 63 eller tf@i-t.dk