Om os

Velkommen til Formueforvalterne Investering & Tryghed!

Et ordentligt alternativ

Mange tror, at det eneste alternativ til den formueforvaltning, de bliver tilbudt i deres bank, er formueforvaltning i en anden bank. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vores formål er at tilbyde et ordentligt alternativ – til bankernes investeringsrådgivning og til din formues fremtid.

Vi er en bankuafhængig formueforvalter, og vores mål er, at du vil opleve, at du hos os får mere end bare afkast og råd om dine investeringer. For os handler tryghed nemlig ikke bare om langsigtede investeringer men også om langvarige relationer. Derfor kan du fange vores rådgivere uden for åbningstid, og du kan regne med at blive mødt af den samme, hver gang du kigger forbi.

Vi har fokus på at tilpasse rådgivningen og skræddersy investeringerne og aftalerne til den enkelte kunde. Og vi tænker naturligvis risiko og bæredygtighed ind som en naturlig del af processen med at finde den rette portefølje til dig.

Det er egentlig ret ligetil. Vi bruger al vores energi og ekspertise på at få kundernes formuer til at vokse. Eller kort sagt at tilbyde et ordentligt alternativ.

Medarbejdere

Vi er et hold af dedikerede medarbejdere – fordelt på tre afdelinger: Silkeborg, Aarhus og Hellerup.

Mød os alle her

Det siger vores kunder

Vi lever af tilfredse kunder. Her er, hvad nogle af vores kunder siger om os:

Erik Bøgh Christensen, pensioneret direktør i ØK

Min første deponering hos I&T går tilbage til 1999. Efterfølgende har jeg øget min beholdning betydeligt baseret på deres meget tilfredsstillende formuepleje og service. Nu er mine børn og børnebørn også kunder hos I&T.

Arne Nielsson, coach og foredragsholder

Hos Investering & Tryghed har jeg fået et samlet overblik over min økonomi. Det betyder, at jeg kan fokusere på at drive min egen forretning.

Hans Kjær, virksomhedsejer

Jeg er meget glad for min rådgiver – og kan altid komme i kontakt med ham.

Burhan G, musiker

Min rådgiver og jeg har i fællesskab lagt en økonomisk plan, der giver mig ro i maven.

Sarah Zobel, psykolog og forfatter

Jeg har stor tillid til min rådgiver – og jeg bruger ham også til at sparre om andre økonomiske forhold end mine investeringer. Han ved virkelig noget om det meste.

 

Vores historie

Investering & Tryghed blev etableret i 1997 af en gruppe jyske erhvervsfolk, som ønskede et uafhængigt alternativ til bankerne. De stiftede derfor et fondsmæglerselskab. I dag er vi stadig kundeejet af en række erhvervsfolk og medarbejdere, som investerer i det samme som vores kunder.

Konceptet byggede fra start på at sikre hver enkelt kunde personlig og ikke mindst grundig rådgivning om formueforvaltning og investering. Nøgleordene var fra begyndelsen enkelhed, gennemsigtighed og kundenærvær og baserer sig på, at vi som virksomhed og rådgiver har et interessefællesskab med vores kunder.

Det har vist sig at være et yderst bæredygtigt koncept. Vi oplever, at rigtig mange investorer ønsker en grundig finansiel rådgiver, som udelukkende har fokus på at anbefale de investeringer, som er bedst for kunden.

Bestyrelse og direktion

DIREKTION:

Adm. Direktør Lone Kjærgaard

BESTYRELSE:

Bestyrelsesformand Nikolaj Vejlsgaard (medstifter, Treville & Co.)
Bestyrelsesmedlem Uffe Nørgaard (medejer, EA-Connect)
Bestyrelsesmedlem Søren Westh Lonning (CFO, Danish Endurance)
Bestyrelsesmedlem Rikke Lykke (Group CEO, DEAS Group)
Bestyrelsesmedlem Per Rasmussen (investor + direktør, Memp) 

Læs om bestyrelsens kompetencer.

Foto: Michael Drost Hansen