Sådan bliver du investor

Hos Formueforvalterne Investering & Tryghed tilbyder vi som en del af vores investeringsunivers en række specialiserede fonde. De kan indgå som en slags byggeklodser i din portefølje. Fondene forvaltes af vores erfarne investeringsteam, og du kan få overblik over alle fondene.

Du kan blive medinvestor i vores fonde på tre forskellige måder:

  • få personlig rådgivning
  • udfyld ordreblanketten her på siden
  • køb direkte i din netbank

Få personlig rådgivning

Hvis du ønsker professionel og personlig rådgivning om din formue (min. 1.000.000 kr.), kan du udfylde kontaktformularen, og så ringer vi dig op inden for 48 timer.

Du kan med personlig rådgivning investere i både kapital- og investeringsforeninger, og for beløb større end 10 mio. kr. kan vi også tilbyde rådgivning om investering i enkeltaktier og -obligationer.

Udfyld ordreblanket

(gælder både kapital- og investeringsforeninger)

Hvis du ikke handler direkte via din netbank, kan du trygt bruge vores ordreblanket. Klik på linket herunder og følg anvisningerne i dokumentet – så sørger vi for resten. Bemærk, at minimumsbeløbet er 100.000 kr.

Udfyld ordreblanket

Køb direkte i netbank

(Gælder kun I&T Nordiske Aktier Large Cap)

Klik på videoen og se, hvor nemt det er at købe andele i din netbank.

  • Søg på afdelingens ISIN-kode i din egen Netbank. Den er DK0061276656.
  • Vælger det antal styk, du ønsker at købe eller det nominelle beløb, du ønsker at købe for, og afgiv din investeringsordre. Der er ingen minimumsbeløb for din investering.

Du skal muligvis tage stilling til, hvilken type ordre du vil afgive. Som almindelig investor er din bank forpligtet til altid at sikre dig den bedst mulige kurs (best execution), men du kan vælge følgende ordretyper:

  • Strakshandel – handles direkte med banken, der sælger eller køber til aktuel kurs. Banken er forpligtet til at give dig den bedst mulige kurs.
  • Markedshandel – handles direkte i markedet til markedskurs.
  • Limithandel – hvis du ønsker at sætte et minimum/maksimum på den kurs, du vil købe til (bemærk at kurserne ændrer sig hele tiden, og der er derfor ingen sikkerhed for, at din limithandel vil blive gennemført).
  • Gennemsnitshandel – handles til et gennemsnit af de kurser, der har været handlet til i løbet af dagen.

Efter at du har gennemført din ordre, skal du huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage løbende opdateringer om vores investeringsforening.