Om dig

Vi har siden 1997 rådgivet mange forskellige typer kunder – fra formuende privatpersoner, virksomhedsejere, selskabskunder, family offices og fonde til mindre institutionelle kunder.

Privatperson

Måske er du en af de mange private investorer, der har opbygget en formue gennem arv, lønindkomst eller familievirksomhed – og som har fokus på at sikre formuen, så den kan videreføres til dine børn og børnebørn.

Sammen med din personlige rådgiver får du et overblik over dine samlede aktiver, så vi kan sammensætte den værdipapirportefølje, som supplerer din formue og dit livsforløb bedst muligt.

Vi hjælper dig med sparring om dine formueforhold – alt fra pensioner til virksomhedsskatteordning – så I som familie kan leve det liv nu og hér, som I drømmer om. Vi kan også hjælpe dig med at finde en ekspert i for eksempel arv, testamente eller generationsskifte.

Family Office

Vi servicerer flere family offices og kender derfor til de særlige behov, som du som rådgiver for en familie har.

Vi lægger stor vægt på at sammensætte en portefølje, som er skræddersyet til de ejere, du repræsenterer. Og vi stiller os naturligvis til rådighed med løbende sparring, så du er klædt på til spørgsmål og møder med ejere, bestyrelse, revisorer eller andre rådgivere, ligesom vi tilbyder selv at deltage i rapporteringsmøder, hvis det ønskes.

Det er vores erfaring, at den løbende sparring og rapportering er vigtig for en family officer, og vi kan naturligvis sammensætte en rapportering, der passer til dine behov.

Fonde

Hvis du repræsenterer en godgørende eller erhvervsdrivende fond, kender du alt til den kompleksitet, den gældende lovgivning indeholder. Det gør vi også. Vi er derfor en slags eksperter i at sammensætte en investering, der passer til netop jeres vedtægter, ligesom vi kan tilgodese særlige præferencer inden for fx ESG.

Vi deltager gerne i bestyrelses- og rapporteringsmøder og kan i det hele taget sammensætte en rapportering, som passer til jeres behov og ønsker med hensyn til beholdninger, afkast, transaktioner og risiko. Rapportering sendes typisk på uge-, måneds- eller kvartalsvis basis.

Virksomhed/VSO

For virksomheder og andre professionelle kunder er det centralt, at alt omkring investeringerne sker med en professionel og individuel håndtering.

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentselskab og benytter virksomhedsskatteordningen (VSO), ved du nok, at det er særligt vigtigt for dig at have styr på reglerne for, hvordan dine midler må investeres. VSO-midler må nemlig ikke investeres i hverken udloddende aktiebaserede eller obligationsbaserede fonde (investeringsbeviser). Til gengæld må virksomhedsmidler gerne investeres i akkumulerende fonde, der beskattes løbende efter lagerprincippet.

Alt det har vi naturligvis fuldt overblik over og styr på, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.