Få en global aktiefond med topkarakterer for afkast & bæredygtighed

I&T Globale Aktier ESG Select er en aktiefond med en bred global portefølje og med et særligt fokus på ESG/bæredygtighed. Fonden er en god byggesten i en bred portefølje.

Fonden har den højeste rating på afkast (5 stjerner) og på bæredygtighed (5 globusser) hos det uvildige rating-bureau, Morningstar.

I&T Globale Aktier ESG Select investerer i ca. 80 globale aktier, som er nøje udvalgt og screenet efter både finansielle og bæredygtige kriterier. Investeringsuniverset udgøres af det brede globale aktieindeks, MSCI World.

Vi anvender en kombination af avancerede optimeringsværktøjer og kvalitativ analyse til at opnå den ønskede profil i porteføljen, både i forhold til afkastpotentiale, bæredygtighed og risikospredning.

I videoen fortæller Chef Porteføljemanager Anette Sejdelin mere om fonden. Hvis du udfylder formularen nedenfor, kontakter vi dig inden for 48 timer.

 

Hvis du vil høre mere om investering hos os, kan du udfylde formularen – så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i Investering & Tryghed. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

     

    Robusthed og afkast med obligationer

    DISCLAIMER

    © 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved. The information contained herein: (1) is proprietary to Morningstar and/or its content providers; (2) may not be copied or distributed; and (3) is not warranted to be accurate, complete, or timely. Neither Morningstar nor its content providers are responsible for any damages or losses arising from any use of this information.

    Bemærk: Investering er forbundet med risiko, og vi anbefaler, at du taler med en rådgiver, inden du investerer. Historiske og forventede afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Ovenstående er ikke en anbefaling om køb eller salg af evt. nævnte værdipapirer. Vores investeringsanvarlige bekræfter, at holdningerne i nyhedsbrevet afspejler deres personlige synspunkter. I Investering & Tryghed har vi ingen interesse i at omsætte værdipapirerne, og vi har udarbejdet interne regler for at forebygge og undgå interessekonflikter ved investering i de nævnte selskaber. Der kan være medarbejdere i Investering & Tryghed, der har dispositioner i de værdipapirer, der evt. nævnes i dette nyhedsbrev. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer og vores politik for behandling af personoplysninger.