Få en global aktiefond med topkarakterer for afkast og bæredygtighed

I&T Globale Aktier ESG Select er en aktiefond med en bred global portefølje og med et særligt fokus på ESG/bæredygtighed. Fonden er en god byggesten i en bred portefølje.

Fonden har den højeste rating på afkast (5 stjerner) og på bæredygtighed (5 globusser) hos det uvildige rating-bureau, Morningstar.

I&T Globale Aktier ESG Select investerer i ca. 80 globale aktier, som er nøje udvalgt og screenet efter både finansielle og bæredygtige kriterier. Investeringsuniverset udgøres af det brede globale aktieindeks, MSCI World.

Vi anvender en kombination af avancerede optimeringsværktøjer og kvalitativ analyse til at opnå den ønskede profil i porteføljen, både i forhold til afkastpotentiale, bæredygtighed og risikospredning.

I videoen fortæller Chef Porteføljemanager Anette Sejdelin mere om fonden. Hvis du udfylder formularen nedenfor, kontakter vi dig inden for 48 timer.

 

Hvis du vil høre mere om investering hos os, kan du udfylde formularen – så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i Investering & Tryghed. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger: