Vi vil så gerne
tale med dig

De seneste 10 år har kapitalforeningsafdelingen I&T Aktier givet i gennemsnit 14,5% i afkast om året*.

Også vores nyeste fond med nordiske aktier, I&T Nordiske Aktier Large Cap, klarer sig godt – med et afkast på 14,6% p.a. siden start**.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i Investering & Tryghed. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 

*Afkastet er opnået på I&T Aktier i perioden fra 30.4.2012-30.4.2022. I&T Aktier er en afdeling i Kapitalforeningen Investering & Tryghed.
**Afkastet er opnået på I&T Nordiske Aktier Large Cap i perioden fra 2.9.2020-30.4.2022. I&T Nordiske Aktier Large Cap har eksisteret siden 2.9.2020 og er en afdeling i Investeringsforeningen Investin.

Afkast er opgjort efter omkostninger. Bemærk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer her.

Værdi for dig

Hemmeligheden bag de høje afkast er relativt enkel: Investeringsteamet har stor tålmodighed. De tænker langsigtet og koncentrerer sig om nordiske virksomheder, gerne nogle som af den ene eller anden årsag er undervurderet af markedet eller bare lidt uden for markedets søgelys.

Du kan lære mere om os ved at se den lille film – den varer ca. 1 minut. Du kan også skrive dit navn og nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om investering. Og endelig kan du tilmelde dig I&T Update og få flere hemmeligheder fra os 1-2 gange hver måned.

Modtag vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig I&T Update, hvor vi drøfter emner, der vedrører investering og udviklingen på de finansielle markeder.

Tilmeld dig her