Vi vil så gerne
tale med dig

De sidste 10 år har kapitalforeningsafdelingen I&T Aktier givet i gennemsnit 17,2% i afkast om året*.

Sammenlignet med  det nordiske aktiemarked, målt ved MSCI Nordic, har afdelingen givet merafkast på både 3-, 5- og 10-års-sigt. Samlet siden 2007 er det blevet til et årligt merkafkast på hele 5,6%**.

Også vores nyeste fond med nordiske aktier, I&T Nordiske Aktier Large Cap, klarer sig godt – med et afkast på 46,2% siden starten i september 2020. Det er hele 12,2% mere end MSCI Nordic i samme periode***.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i I&T. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 

*Målt pr. 31.7.2021
**Afkastet er opnået på I&T Aktier KL i perioden fra 31.12.2007-31.7.2021. Afkast for I&T Aktier er opgjort efter omkostninger, mens der ikke er fratrukket omkostninger i afkastet for MSCI Nordic.
***Afkastet er opnået på I&T Nordiske Aktier Large Cap i perioden siden start 2.9.2020-31.7.2021.
Kilde: Bloomberg. Bemærk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer her.

Værdi for dig

Hemmeligheden bag de høje afkast er relativt enkel: Investeringsteamet har stor tålmodighed. De tænker langsigtet og koncentrerer sig om nordiske virksomheder, gerne nogle som af den ene eller anden årsag er undervurderet af markedet eller bare lidt uden for markedets søgelys.

Du kan lære mere om os ved at se den lille film – den varer ca. 1 minut. Du kan også skrive dit navn og nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om investering. Og endelig kan du tilmelde dig I&T Update og få flere hemmeligheder fra os ca. hver anden uge.

Modtag vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig I&T Update, hvor vi drøfter emner, der vedrører investering og udviklingen på de finansielle markeder.

Tilmeld dig her