Vi vil så gerne
tale med dig

De sidste 10 år har kapitalforeningsafdelingen I&T Aktier givet i gennemsnit 13,7% i afkast om året*.

I perioden fra 28.2.2020 til 28.2.2021 har I&T Aktier givet et afkast på hele 29,4%. Det er mere end 12%-point mere end de globale aktier, målt ved MSCI AC World*. Og sammenlignet med  det nordiske aktiemarked, målt ved MSCI Nordic, har afdelingen givet merafkast på både 1-, 3-, 5- og 10-års-sigt. Samlet siden 2007 er det blevet til et årligt merkafkast på hele 5,2%**.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i I&T. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 

*Målt pr. 28.2.2021
**Afkastet er opnået på I&T Aktier i perioden fra 31.12.2007-28.2.2021. Afkast for I&T Aktier er opgjort efter omkostninger, mens der ikke er fratrukket omkostninger i afkastet for MSCI Nordic.
Kilde: Bloomberg. Bemærk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer her.

Værdi for dig

Hemmeligheden bag de høje afkast er relativt enkel: Investeringsteamet har stor tålmodighed. De tænker langsigtet og koncentrerer sig om nordiske virksomheder, gerne nogle som af den ene eller anden årsag er undervurderet af markedet eller bare lidt uden for markedets søgelys.

Du kan lære mere om os ved at se den lille film – den varer ca. 1 minut. Du kan også skrive dit navn og nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om investering. Og endelig kan du tilmelde dig I&T Update og få flere hemmeligheder fra os ca. hver anden uge.

Modtag vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig I&T Update, hvor vi drøfter emner, der vedrører investering og udviklingen på de finansielle markeder.

Tilmeld dig her