Vi vil så gerne
tale med dig

Et ordentligt alternativ

Vi ved godt, at uro på de finansielle markeder skaber usikkerhed hos mange investorer – og i de perioder, kan det være rart med en personlig rådgiver, som du kender godt – og som kender dig og dine formueforhold.

Hvis du ønsker at investere mere end 1 mio. kr. kan du blive tilknyttet en personlig rådgiver og lave en aftale om porteføljefpleje med os. Vores rådgiving kan tage udgangspunkt i din samlede formue eller en del af din formue. Det er op til dig. Du kan også få formuepleje.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om formueforvaltning i Investering & Tryghed. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Investering i fonde

Køb af fonde - med eller uden personlig rådgivning

Du kan vælge at investere i en eller flere af Investering & Trygheds fonde – uden at have en personlig rådgiver eller lave en aftale om porteføljepleje.

Hos Formueforvalterne Investering & Tryghed tilbyder vi som en del af vores investeringsunivers en række specialiserede investerings- og kapitalforeningsafdelinger/fonde. Dem kan du investere i som en slags byggeklodser i din investeringsportefølje. Fondene har hver sin aktive investeringsstrategi og -område, og forvaltes af vores erfarne investeringsteam.

Du kan blive medinvestor i en af vores fonde på en af disse tre måder:

  • Direkte i din netbank (gælder kun I&T Nordiske Aktier Large Cap) – ingen krav om minimumsbeløb
  • Online ordreblanket på www.i-t.dk – min. 100.000 kr.
Læs mere om investering i vores fonde
Modtag vores nyhedsbrev

Få nyheder i indbakken

Du kan også tilmelde dig I&T Update, hvor vi drøfter emner, der vedrører investering og udviklingen på de finansielle markeder.

Tilmeld dig her