Vi vil så gerne
tale med dig

Siden 2009 har kapitalforeningsafdelingen I&T Aktier skabt et årligt afkast på 17,3% i gennemsnit*. Det er 5,2%-point højere end det nordiske aktiemarked målt ved MSCI Nordic.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om uafhængig formueforvaltning i I&T. Du bekræfter samtidig, at du accepterer vores politik for behandling af personoplysninger:

Tak for din henvendelse. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

 

*Afkastet er opnået på I&T Aktier i perioden fra 01.01.2009-31.12.2019. Afkast for I&T Aktier er opgjort efter omkostninger, mens der ikke er fratrukket omkostninger i afkastet for MSCI Nordic. Kilde: Bloomberg. Bemærk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer her.

Værdi for dig

Hemmeligheden bag de høje afkast er relativt enkel: Investeringsteamet har stor tålmodighed. De tænker langsigtet og koncentrerer sig om nordiske virksomheder, gerne nogle som af den ene eller anden årsag er undervurderet af markedet eller bare lidt uden for markedets søgelys.

Du kan lære mere om os ved at se den lille film – den varer ca. 1 minut. Du kan også skrive dit navn og nummer herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om investering. Og endelig kan du tilmelde dig I&T Update og få flere hemmeligheder fra os ca. hver anden uge.

Modtag vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig I&T Update, hvor vi drøfter emner, der vedrører investering og udviklingen på de finansielle markeder.

Tilmeld dig her