Bestyrelsens kompetencer

Michael Fiorini har erfaring med internationale virksomheder blandt andet gennem sit arbejde som finansdirektør i A.P. Møller Mærsk koncernen og som CEO i ØK. Han har særlige kompetencer inden for strategi, forretningsudvikling, finansielle markeder, risikostyring og M&A. Har mere end 20 års erfaring fra bestyrelsesarbejde i erhvervsdrivende selskaber, fonde og organisationer.”

Søren Westh Lonning har erfaring med internationale virksomheder blandt andet gennem sit arbejde som finansdirektør i Chr. Hansen Holding og WS Audiology. Han har særlige kompetencer inden for strategi, forretningsudvikling, finansøkonomi, M&A, risikostyring, digitalisering og investor relations.

Uffe Nørgaard har erfaring med udvikling og drift af små og mellemstore virksomheder indenfor industri og finansielle virksomheder. Har særlige kompetencer inden for strategi- og forretningsudvikling, strategisk salg, -marketing og kundehåndtering, internationale processer herunder outsourcing samt drift af IT med fokus på ERP-systemer og cloud-løsninger. Har undervist og uddannet medarbejdere fra den finansielle sektor indenfor et bredt spektrum af discipliner og har mere end 20 års erfaring fra bestyrelsesarbejde.

Nikolaj Vejlsgaard har erfaring med investering og virksomhedsudvikling gennem sit arbejde som partner i kapitalfonden Axcel fra 1998-2019 og som selvstændig investor. Han har særlige kompetencer inden for strategi- og forretningsudvikling, finansiering, M&A samt fundraising og har endvidere, både i Axcel-regi og efterfølgende, erfaring i bestyrelsesarbejde i et bredt udsnit af selskaber og brancher.