Stillingsopslag: Studentermedhjælper til forretningsudvikling/marketing i Hellerup

Vi søger en studerende til Projektudvikling/Marketingfunktion på vores kontor i Hellerup. Du får et yderst spændende og lærerigt studiejob, hvor du kommer i berøring med en bred vifte af finansielt relaterede opgaver, herunder forretningsudvikling af vores investeringskoncepter og kommunikation af finansielle budskaber til vores kunder. Stillingen giver mulighed for at udføre opgaver i samarbejde med kolleger, der har mange års erfaring inden for den finansielle branche.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Analyse og strukturering af data med henblik på optimering af markedsføring – fx via SoMe mv.
  • Udarbejdelse og løbende opdatering af kundemateriale, præsentationer og hjemmeside
  • I tæt samarbejde med vores kunde- og investeringsteams hjælpe med udarbejdelse af analyser og finansielle kommentarer til kunder
  • Kendskab til Microsoft CRM-system, SQL, WordPress, Visual Basics er en fordel – men ikke et krav
  • Ad hoc projekt opgaver

Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant faglig uddannelse (Cand. Polit, Cand.it, Cand. Merc. el. lign.). Du har et godt kendskab til Microsoft Office-pakken og har samtidig interesse for de finansielle markeder og investeringer. Du må gerne være forretningsorienteret, og hvis du har interesse for kommunikation/markeds-føring er det et plus. Da vi i virksomheden har store ambitioner om vækst og samtidig er et team på i alt 35 medarbejdere, er det afgørende for os, at du udviser stor selvstændighed og tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet. Endelig ser vi gerne, at du bidrager til det gode samarbejde med en positiv tilgang, et godt humør og en solid indsats, så vi sammen har fokus på at give kunderne en endnu bedre kundeoplevelse.

Vi tilbyder

Investering & Tryghed tilbyder et selvstændigt job på en fantastisk arbejdsplads på Strandvejen i Hellerup. Arbejdstiden er ca. 15-20 timer pr. uge – med fleksibilitet hos dig og hos os, fx i eksamensperioder mv. Du bliver en del af et velfungerende hold, der er engagerede i deres arbejde og har et godt arbejdsmiljø.

Vil du med på holdet?

​Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Kommunikations- og Marketingchef Anne Anker på aa@i-t.dk eller mobil 22181475. Send din ansøgning og dit CV via dette link snarest muligt. Alle ansøgninger og kontakter vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Ansøgninger behandles løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.