Webinar: Investering i nordiske aktier

Hvorfor er nordiske virksomheder stadig attraktive for investorerne? Det giver porteføljemanager Tue Simonsen en forklaring på i dette webinar, hvor du også kan møde aktiechef Per Jørgensen. Han fortæller om sundhedstilstanden i en række af de  nordiske aktier, som Investering & Tryghed investerer i. Endelig gennemgår vi to eksempler på virksomheder, som i 2022 blev ramt af kursfald på trods af at de underliggende indtjeningstal mv. i virksomhederne var stabile.

 

Hvis du har generelle spørgsmål eller kommentarer til webinaret, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og Marketingchef Anne Anker på aa@i-t.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har spørgsmål til dine investeringer.

 

DISCLAIMER
Bemærk: Investering er forbundet med risiko, og vi anbefaler, at du taler med en rådgiver, inden du investerer. Historiske og forventede afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Ovenstående er ikke en anbefaling om køb eller salg af evt. nævnte værdipapirer. Vores investeringsanvarlige bekræfter, at holdningerne i nyhedsbrevet afspejler deres personlige synspunkter. I Investering & Tryghed har vi ingen interesse i at omsætte værdipapirerne, og vi har udarbejdet interne regler for at forebygge og undgå interessekonflikter ved investering i de nævnte selskaber. Der kan være medarbejdere i Investering & Tryghed, der har dispositioner i de værdipapirer, der evt. nævnes i dette nyhedsbrev. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer og vores politik for behandling af personoplysninger.


© Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed A/S – CVR-nr. 19752305