Webinar, I&T Kvartalsopdatering, 4. oktober 2023

Se eller gense I&T Kvartalsopdatering fra den 4. oktober 2023 – webinaret, hvor vi først kaster et blik på udviklingen på de finansielle markeder og makroøkonomien og så Investering & Trygheds investeringsresultater. Herefter går vi i dybden med investeringerne i vores to fonde med nordiske aktier, nemlig I&T Aktier og I&T Nordiske Aktier Large Cap.

Denne gang kan du møde:

  • Makrostrateg Henrik Arnfred – De finansielle markeder set fra oven
  • Adm. direktør Lone Kjærgaard – Markedsudvikling og investeringsresultater
  • Chef Porteføljemanager, aktier, Tue Simonsen – I&T Nordiske Aktier Large Cap
  • Aktiechef Per Jørgensen – I&T Aktier

God fornøjelse!

Hvis du har generelle spørgsmål eller kommentarer til webinaret, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og Marketingchef Anne Anker på aa@i-t.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har spørgsmål til dine investeringer.

 

 

DISCLAIMER
Bemærk: Investering er forbundet med risiko, og vi anbefaler, at du taler med en rådgiver, inden du investerer. Historiske og forventede afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Ovenstående er ikke en anbefaling om køb eller salg af evt. nævnte værdipapirer. Vores investeringsanvarlige bekræfter, at holdningerne i nyhedsbrevet afspejler deres personlige synspunkter. I Investering & Tryghed har vi ingen interesse i at omsætte værdipapirerne, og vi har udarbejdet interne regler for at forebygge og undgå interessekonflikter ved investering i de nævnte selskaber. Der kan være medarbejdere i Investering & Tryghed, der har dispositioner i de værdipapirer, der evt. nævnes i dette nyhedsbrev. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer og vores politik for behandling af personoplysninger.


© Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed A/S – CVR-nr. 19752305