Afkasthistorik

Målet for vores investeringer er at opnå et langsigtet attraktivt afkast til hver enkelt kunde. Siden virksomhedens etablering i 1997 har Investering & Trygheds koncept vist sin bæredygtighed og skabt særdeles konkurrencedygtige afkast – givet hver enkelt kundes risikoprofil.

Ser man samtidig på afkastet i forhold til den risiko, som vi har taget på kundernes vegne – den såkaldte Sharpe Ratio – har Investering & Tryghed også her ligget blandt de bedste aktører i markedet.

Du kan se vores resultater på aktier og balancerede mandater herunder. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 96 27 10 00 eller på mail: info@i-t.dk og høre om mere specifikke resultater.

 

Aktieafkast

Investering & Tryghed har med investeringsstrategien i I&T Aktier gennem de seneste mange år skabt et aktieafkast, der klart overstiger det gennemsnitlige markedsafkast. Grafen viser, hvor meget en investering i 2009 på 100 kr. ville være vokset til i dag, hvis den var blevet plejet som I&T Aktier. Grafen er opdateret den 28.2.2023.

Bemærk, at afkast for I&T Aktier vises efter omkostninger, mens der ikke beregnes omkostninger i de to MSCI-indeks.

Balanceret afkast

Investering & Tryghed har skabt 5,9% p.a. på en balanceret portefølje siden 2011. Vores balancerede portefølje indeholder både aktier og obligationer i den sammensætning, som vi til enhver tid anser som optimal for en portefølje med middel risiko. Afkastene afspejler en portefølje med gennemsnitligt 50% aktier, 25% traditionelle obligationer og 25% kreditobligationer. Grafen er opdateret den 28.2.2023.