Afkasthistorik

Målet for vores investeringer er at opnå et langsigtet attraktivt afkast til hver enkelt kunde. Siden virksomhedens etablering i 1997 har I&T’s koncept vist sin bæredygtighed og skabt særdeles konkurrencedygtige afkast – givet hver enkelt kundes risikoprofil.

Ser man samtidig på afkastet i forhold til den risiko, som vi har taget på kundernes vegne – den såkaldte Sharpe Ratio – har I&T også her ligget blandt de bedste aktører i markedet.

Du kan se vores resultater på aktier og balancerede mandater herunder. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 96 27 10 00 eller på mail: info@i-t.dk og høre om mere specifikke resultater.

 

Aktieafkast

I&T har gennem de seneste 10 år skabt et aktieafkast, der klart overstiger det gennemsnitlige markedsafkast. Diagrammet til venstre illustrerer, hvor meget en investering i 2009 på 100 kr. ville være vokset til i dag, hvis den var blevet plejet som I&T’s anbefalede aktieportefølje. Grafen er opdateret den 30.11.2022

Balanceret afkast

I&T har skabt 6,0% p.a. på en balanceret portefølje siden 2011. Vores balancerede portefølje indeholder både aktier og obligationer i den sammensætning, som vi til enhver tid anser som optimal for en portefølje med middel risiko. Afkastene afspejler en portefølje med gennemsnitligt 50% aktier, 25% traditionelle obligationer og 25% kreditobligationer. Grafen er opdateret den 30.11.2022