Hvad er et fondmægler-selskab?

Et fondsmæglerselskab er en virksomhed – i Investering & Trygheds tilfælde et aktieselskab – som køber og sælger værdipapirer for sine kunder, blandt andet på fondsbørser i hele verden. Et fondsmæglerselskab kan også udføre en række andre finansielle transaktioner, som tidligere var forbeholdt banker og sparekasser.

Investering & Tryghed er et dansk fondsmæglerselskab. Vi er ikke ejet af eller har tilknytning til én bestemt bank.

Vi er et fondsmæglerselskab, som er i samme båd som vores kunder og derfor deler vi din interesse i at skabe et så højt afkast som muligt. Hvis du vil vide mere om vores afkast og investeringsfilosofi, kan du læse mere om vores investeringskoncept her.

Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev, I&T Update, hvor du vil være blandt de første til at modtage spændende nyt om udviklingen på de finansielle markeder mm.

 

Har du brug for at høre nærmere om, hvordan vi kan give dig den bedste investeringsrådgivning, er du velkommen til at indtaste dit nummer her, og så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om investering. Ellers kan du møde vores medarbejdere her.

Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed er ejet af kunderne – blandt andet en række fremtrædende erhvervsfolk samt ledende medarbejdere, som investerer i det samme som vores øvrige kunder.

Bestyrelse:
Michael Fiorini
Uffe Nørgaard
Nikolaj Vejlsgaard
Søren Westh Lonning

Større aktionærer:
Familien K. Andersen
Ove Glerup (tidl. VestWood)
Familien Ginsborg
Per Rasmussen (Evomove & tidl. Converse)
Poul Ladefoged (tidl. EDB-Gruppen)
Medlemmer af Foss-familien (Foss A/S)
Peter Mads Clausen (Danfoss)
Michael Spangsberg (Spangsberg Chokolade A/S)
Øvrige aktionærer og medarbejdere