Private Equity – et supplement til din portefølje

I Investering & Tryghed samarbejder vi med Partners Group, som er et førende globalt private equity-selskab og børsnoteret på den schweiziske børs.

Det betyder, at du som kunde i Investering & Tryghed kan få adgang til investering i en interessant og historisk meget attraktiv aktivklasse – nemlig private equity – gennem fonden PG Global Value.

Investeringsstrategi

PG Global Value investerer i private virksomheder, som nyder godt af tidens tendenser inden for blandt andet digitalisering, sund livsstil og bæredygtighed. Fokus er på majoritetsinvesteringer i mellemstore virksomheder, og investeringsteamet har stor erfaring med at drive indtjeningsvækst og fundamental værdiskabelse.

Fonden har en diversificeret investeringsstrategi med ca. 500 selskaber fordelt på forskellige brancher.

I videoen kan du få en introduktion til PG Global Value:

 

Robusthed og afkast med obligationer

DISCLAIMER
Fonden er kun åben for Investering og Trygheds kunder. Minimumsinvestering er 750.000 kr. Tidligere resultater/afkast er ikke vejledende for fremtidige resultater/afkast. Værdien af investeringer og indtægter fra investeringer kan stige såvel som falde. Fremtidige afkast er ikke garanteret, og et tab af hovedstol kan forekomme. En investering i fonden er illikvid, med begrænsninger på indløsninger. Inden du beslutter dig for at investere i fonden, skal du være opmærksom på fondens dokument med centrale informationer. For mere information, kontakt din rådgiver. Læs i øvrigt vores generelle disclaimer og vores information om behandling af personoplysninger.

 

Er PG Globale Value noget for dig?

For en langsigtet investor med en tidshorisont på min. 3 år, kan investering i Private Equity være et godt supplement til investeringsporteføljen. I modsætning til mange andre private equity-fonde, er PG Global Value en såkaldt “evergreen”-fond. Det betyder, at fonden ikke har en udløbsdato, og du kan som investor løbende købe og sælge andele. Min. investering er 750.000 kr.

Tag kontakt

Hvis du vil høre nærmere, om PG Global Value kan være interessant for dig, kan du kontakte os via formularen: