Det siger kunderne om os

 

Peter M. Clausen
" Jeg kan godt lide at vide, præcis hvad mine penge går til. Derfor sætter jeg stor pris på samarbejdet med I&T. De tjener penge, når jeg tjener penge.
Peter M. Clausen
Jørgen Huno Rasmussen
" Jeg har flere gange mødt I&T's grundighed i analysen af de virksomheder, jeg har haft ansvar for. Det er blandt andet de kvaliteter, jeg lægger vægt på ved valg af rådgiver. Købmandskab, snusfornuft, rettidig omhu - kald det, hvad du vil.
Sort og hvid billede af JHR
Ove Glerup
" Mine investeringer har tidligere været gjort gennem andre forvaltere, men jeg oplevede, at det var svært at skelne mellem rådgivning og salg. Bankuafhængig rådgivning er derfor meget vigtig for mig.
Ove Glerup
Henrik Arens
" Min profil passer fint sammen med den forsigtige, konservative stil, der efter min mening kendetegner Investering & Tryghed. Jeg får fast ugentlige rapporter om mine investeringer, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet.
Henrik Arens
Mikkel Kessler
" Det betyder meget for mig, at jeg oplever grundig rådgivning, der er fokuseret på at pleje mine interesser bedst muligt. Det er ligeledes vigtigt, at jeg altid kan komme i kontakt med min rådgiver hos Investering & Tryghed.
billede på vej
Ole Wessung
" For mig handler det først og fremmest om, at I&T har levet op til det, de har lovet. I&T har fået mig til at tage et medansvar. Jeg er glad for, at vi sammen har skabt enighed om en investeringsprofil.
Ole Wessung
Christen Espersen
" Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos Investering & Tryghed. Jeg kan godt lide deres rådgivning, og profilen med stabile afkast passer godt til min stil.
Christen Espersen
Peter Ejlersgaard
" Jeg er meget glad for samarbejdet med I&T. Jeg har tidligere fulgt meget med i mine investeringer, men i dag slapper jeg mere af, jeg føler mig tryg. I 2007 fulgte jeg min personlige rådgiver, da han gik til I&T fra Danske Bank.
Peter Ejlersgaard
Frands V. Andersen
" Efter 32 år som selvstændig ønsker jeg ikke at sætte min opsparing og fortjeneste i risikable investeringer. Hos I&T ved jeg, hvad jeg går ind til på kort og lang sigt, uden jeg behøver frygte at skulle vågne en dag, hvor hele formuen er væk.
Frands V. Andersen